Adatvédelem és biztonságpolitika

1. A Borda Antikvárium (2627 Zebegény, Bartóky utca 1. Adószám: 40058911 ) online antikváriumot üzemeltet a www.borda.hu domainen. A Borda Antikvárium levelezési címe az info@borda.hu.

2. A borda.hu oldalt minden látogató böngészheti, minden látogató szabadon regisztrálhat. A regisztrációról a felhasználó emailben értesítést kap, az általa megadott email címre.

3. Az Borda Antikvárium domain címén az online regisztráció során feltöltött adatokért az Borda Antikvárium semminemű felelőséget nem vállal.

4. A Borda Antikvárium a regisztráció során birtokába jutott adatokat a vonatkozó törvények szerint bizalmasan kezeli, azt harmadik személynek csak a kézbesítéshez, szállításhoz feltétlenül szükséges mértékben és módon, egyedileg adja át, illetve a regisztrált felhasználók azonosításához szükséges információkat csak bírói végzés alapján adja ki harmadik félnek.

5. Az Borda Antikvárium üzemeltetője - amennyiben az adatbázist külső támadás, illetve bármilyen fizikai sérülés éri - nem vállal felelőséget az adatok megőrzésére vagy újratöltésére. Az ebből származó, a regisztrált felhasználót érő vélt vagy valós kárt nem téríti meg.

6. A Borda Antikvárium fenntartja a jogot, hogy az oldalakat bármikor modosítsa, a regisztráció során megadott adatok változatlansága mellett. A Borda Antikvárium mindent megtesz a szolgáltatás folyamatosságáért, de nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos és hibamentes lesz.

7. A Borda Antikvárium a felhasználók látogatottsági szintjét folyamatosan mérheti, és jogosult statisztikai, fejlesztési és üzleti célból az egyes felhasználók érdeklôdési körét, a megtekintett tételek jellegét rögzíteni, és azt muszaki, tartalmi fejlesztési célokból felhasználni.

8. Vonatkozó jogszabályok:

  • A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
  • Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;
  • Az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény;
  • A Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének a tartalomszolgáltatásra vonatkozó működési, etikai és eljárási szabályzata, különös tekintettel a személyes adatok és információk kezeléséről és védelméről szóló 2. számú mellékletre.